Februar Menu


Forret

Provencalsk suppe serveret med nodini
Plungerhead, Lodi, Chardonnay

Mellemret

Stegt langefilet, fennikel, tomat concassé og chorizo creme
Kendall-Jackson, Vintner’s Reserve, Chardonnay

Hovedret

Oksespidsbryst, variation af gulerod & friteret tomatrisotto
Leese-Fitch, Pinot Noir

Dessert

Nougat kage, karamelliserede sesam & kaffe/Bailey iscreme
Napas, home style cocktail

Udvalg af oste kr. 25 pr. stk.

Napa Salat kr. 129,-

Forspiret boghvede, salat, tomat, friteret blomkål & broccoli, soyaristet solsikkekerner
Syltet svampe, avocado hertil brød & smør

Dele Bræt kr. 250,-

Bræt til 2 pers. Bestående af charcuteri, ost, tapenade, oliven & hjemmebagt brød

Pris pr. couvert:

2 retter kr. 250,- l med vinmenu kr. 425,-
3 retter kr. 295,- l med vinmenu kr. 545,-
4 retter kr. 350,- l med vinmenu kr. 650,-

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808