Maj Menu


Forret

Ravioli af røget laks og glaskål, serveres med æggecreme, toast melba og krydderurtesalat.

Mellemret

Stegt asparges serveres med sprødt kyllingeskind, ristede sesam og soyasmør.

Hovedret

200 g. Ribeye serveres med forårsgrøntsager, små nye kartofler og rødvinssauce.

Dessert

Chokoladekage serveres med bagt rabarber, mandel crumble og rabarbersorbet.

Udvalg af oste kr. 25 pr. stk.

Pris pr. couvert:

2 retter kr. 250,- l med vinmenu kr. 425,-
3 retter kr. 295,- l med vinmenu kr. 545,-
4 retter kr. 350,- l med vinmenu kr. 650,-

 

SIGNATUR RETTER

Napa Salat kr. 129,-

Forspiret boghvede, salat, tomat, friteret blomkål & broccoli, soyaristet solsikkekerner
Syltet svampe, avocado hertil brød & smør.

Tapas kr. 149,-

Bestående af charcuteri, ost, tapenade, oliven, lidt lunt og sødt samt hjemmebagt brød.

Italiensk pasta med tigerrejer kr. 109,-

Pasta penne i tomat med tigerrejer, peberfrugter, løg og friskrevet parmesan.

Hertil hjemmebagt brød & smør

 

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808