Efterårs menu


Forretter
Gravad laks

Lakrids gravad laks m. fennikel, æblesalat, sprød rugbrød og trøffelcreme.
Pris 85,-

Jomfruhummersuppe

Jomfruhummersuppe m. tigerrejer nodini og jomfruhummer olie.
Pris 89,-

Tun Sashimi

Let ristet tun m. soyamandler, syltet daikon, trøffel-wasabi creme, krydderurtesalat og jordskokkechips.
Pris 90,-

Der serveres brød og smør til alle forretterne.

Hovedretter
Oksemørbrad

Himmerland oksemørbrad 200 g. m. grillet persillerod, selleripuré, bagt gulerod, gratineret flødekartofel, hertil poivre sauce.
Pris 239,-

Braiseret svinekæber

Braiseret svinekæber m. ristede svampe, årstidens rodfrugter, pommes puré og pikant sauce.
Pris 189,-

Dagens fisk

Dagens fisk m. sæsonens grønt og tilbehør.
Spørg venligst betjeningen.
Pris 229,-

Tapas

Kokkens udvalg af charcuteri, oliven, ost, sødt, saltet, brød og smør.
Pris 149,-

Dessert
Chokolade

Chokoladekage m. chokolademousse, syltede blommer, lakridsmarengs og havtornsorbet.
Pris 95,-

Bagt ananas

Bagt ananas m. karamel-skyrcreme, ristet kokos, saltet solsikker og vaniljeiscreme.
Pris 89,-

Ostebræt

Kokkens udvalg af 3 slags oste, oliven og abrikoscreme.
Pris 89,-

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808