Vinter menu


Forretter
Tigerrejer

Stegte tigerrejer m. fennikel, kirsebærtomat, rødløg, blegselleri og chorizocreme.
Pris 90,-

Cremet svampesuppe

Svampesuppe m. ristede svampe, sprød kyllingeskind, croutouns og purløg.
Pris 89,-

Tun Sashimi

Let ristet tun m. soyamandler, syltet daikon, trøffel-wasabi creme, krydderurtesalat og jordskokkechips.
Pris 90,-

Der serveres brød og smør til alle forretterne.

Hovedretter
Oksemørbrad

Himmerland oksemørbrad 200 g. m. grillet porre, bagt gulerod, friteret blomkål, gratineret flødekartofel og trøffelsauce.
Pris 239,-

Braiseret svinekæber

Braiseret svinekæber m. ristede svampe, friteret blomkål, pommes puré og pikant sauce.
Pris 189,-

Dagens fisk

Dagens fisk m. sæsonens grønt og tilbehør.
Spørg venligst betjeningen.
Pris 229,-

Rib Eye

Rib Eye 200 g. m. sauterede rodfrugter, pommes frites og bearnaisesauce.
Pris 199,-

Jæger Kylling

Jæger Kyllingebryst m. grillet porre, ristede svampe, pommes kompot og krydderurtesauce.
Pris 179,-

Dessert
Chokoladekage 

Chokoladekage m. chokolademousse, syltede ananas, lakridsmarengs, saltet græskarkerner og chokolade is.
Pris 95,-

Matcha Kage

Matcha hvid ckokoladekage m. sesam crumble, saltet græskarkerner, og vanilje iscreme.
Pris 89,-

Ostebræt

Kokkens udvalg af 3 slags oste, oliven og abrikoscreme.
Pris 89,-

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808