Menu kort gælder til 1. oktober.


 

Forretter

Tun sashimi

Let ristet tun serveres med soyamandler, syltet daikon, wasabi / trøffel creme og jordskokke chips.

kr. 99

Serranoskinke

Serranoskinke serveres med marineret perlebyg, parmasan, pæresalsa og krydderurtesalat.

kr. 89

Jomfruhummer suppe

Jomfruhummer suppe med tigerrejer nodini og jomfruhummer olie.

kr. 89

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

 

Hovedretter

Tournedos

Tournedos med braiseret portobello, balsamico syltet rødløg, bagt gulerod, små krydderkartofler og rødvinssauce.

200 g. kr. 239

300 g. kr. 289

Dagens fisk

Dagens fisk med sæsonens grønt og tilbehør.

Venligst spørg tjeneren.

kr. 229

Tapas

Kokkens udvalg af charcuteri, oliven, ost, sødt, saltet, brød og smør.

kr. 149

Burger

Burger med oksemørbrad, japansk coleslaw, braiseret portobello, chorizo, serveres med sprød salat og krydderkartofler.

kr. 159

Desserter

Chokolade, chokolade

Chokoladekage, chokolademousse, is og sommerbær.

kr. 95

Koldskålsfromage

Koldskålsfromage med brændt marcipan, og sæsonens bær.

kr. 79

Oste tallerken

3 slags oste med oliven, syltede valnødder og hjemmebagt brød og smør.

kr. 89

 


 Ny menukort pr. 1. oktober.

 

Forretter

Gravad laks

Lakrids gravad laks m. fennikel, æblesalat, sprød rugbrød og trøffelcreme, hertil brød og smør.

kr. 85

Jomfruhummersuppe

Jomfruhummersuppe m. tigerrejer nodini og jomfruhummer olie, hertil brød og smør.

kr. 89

Tun Sashimi

Let ristet tun m. soyamandler, syltet daikon, trøffel-wasabi creme, krydderurtesalat og jordskokkechips.

kr. 90

Hovedretter

Oksemørbrad

Himmerland oksemørbrad 200 g. m. grillet persillerod, selleripuré, bagt gulerod, gratineret flødekartofel, hertil poivre sauce.

kr. 239

Braiseret svinekæber

Braiseret svinekæber m. ristede svampe, årstidens rodfrugter, pommes puré og pikant sauce.

kr. 189

Dagens fisk

Dagens fisk m. sæsonens grønt og tillbehør.

Spørg venligst betjeningen.

kr. 229

Tapas

Kokkens udvalg af charcuteri, oliven, ost, sødt, saltet, brød og smør.

kr. 149

Dessert

Chokolade

Chokoladekage m. chokolademousse, syltede blommer, lakridsmarengs og havtornsorbet.

kr. 95

Bagt ananas

Bagt ananas m. karamel-skyrcreme, ristet kokos, saltet solsikker og vaniljeiscreme.

kr. 89

Ostebræt

Kokkens udvalg af 3 slags oste, oliven og abrikoscreme.

kr. 89

 

 

 

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808