Julemenu 2019

 

VELKOMST

Bobler – kr. 55,00 pr. glas

FORRET

Ristet langefilet m. fennikelcrudité, tomatconcassé og jomfruhummer-bisque.

MELLEMRET

Grillede confiterede gråandelår, rødbedesalat m. syrlige rosiner
og røde druer, trøffelcreme og krydderurtesalat.

HOVEDRET

Oksemørbrad m. braiseret portobello, selleripuré,
bagt gulerod, gratineret flødekartoffel og pebersauce
tilsmagt med varme krydderier.

DESSERT

Chokoladekage med syltet rom-marineret ananas, chokolademousse og havtornsorbet.

3 retters menu / pris pr. couvert – kr. 345
4 retters menu / pris pr. couvert – kr. 395

Knif og gaffel

DRIKKEVARER

Husets hvidvin samt rødvin, vand og øl ad libitum under middagen (4 timer)
Pris pr. couvert – kr. 385

Eller mulighed for tilkøb af tilpasset vinmenu
Pris pr. person – kr. 435

Fadøl – kr. 35
Sodavand – kr. 25

Tilkøb af fri bar fra kl. 23.00 - ?
Pris pr. pers. pr. time – kr. 100

Fri fadøl, husets hvid og rødvin, sodavand og 4 slags cocktails.

Knif og gaffel

Vi ser frem til at høre fra dig

Bestil bord eller reserver lokale på telefon 9812 0808